Onder de Hoed

woensdag, mei 11, 2011, 06:10 PM
Feel Me now as Lover
I am life's lust. Pure love.
I come from the foaming sea waves,
riding white mare through your dreams.
I am the pulsing life-blood...
sap rising...Spring blossoming.
Pause a moment between the waves of being...
Feel My presence
I am life's lust.
Pure love.

Vanuit het heerlijke Avalon wensen wij iedereen en speciaal onze heksen in Nederland een Happy Beltane. Wees gezegend door veertien heksen die een geweldige tijd in Glastonbury hebben.

maandag, maart 21, 2011, 06:40 PM
We gingen te voet naar een mooie plek langs de IJssel waar de Ostarahaas ons welkom heette. Vol in de zon en tussen water, genoten we tijdens de meditatie van de warmte en aten we ons wensei op. We knoopten ons wenskoord met perkament, linten, steentjes, haasjes en eitjes tot een prachtig geheel.
Na ons ritueel werden twee nieuwe drums ceremonieel ingewijd en werden we in de verre omgeving gehoord. De zonnige viering werd afgesloten met drums en chants. Lopend naar huis waar een voortreffelijk buffet klaarstond en waar we in de tuin verder konden genieten van de zon en de lentelucht. Na een heerlijk maal, orakelen, gezelligheid en een mooie eiboodschap kwam een einde aan een geweldige en ontspannen middag. Veel dank aan Avalon voor dit heerlijke feest. Wees gezegend meiden!! Happy Ostara.


dinsdag, februari 1, 2011, 10:59 PM
Op een koude akker in Doorwerth kwam een groep heksen bijeen om het feest van Bride te vieren. Het was Imbolc en de grond was wit van de bevroren dauw. Mooi en fris zoals dat alleen bij Imbolc gevoeld wordt. De aarde stil en koud, de lucht gevuld met de belofte van de lente. Drums klonken krachtig en droegen ver; zang, dans en vuur verwarmden. Vlammen likten aan briefjes en de Salamanders aten de resten op. As werd uitgestrooid en melk uitgeschonken om de vruchtbaarheid van de akker te bevorderen. Na het verbreken van de cirkel was er alleen nog de groene platte ronde schijf in de akker die herinnerde aan de magische aanwezigheid van heksen alhier….
De aarde wordt langzaam wakker, het sneeuwklokje komt voorzichtig met haar kopje boven de grond uit. Happy Imbolc namens Inis Witrin.


dinsdag, december 21, 2010, 10:49 PM
Afgelopen zaterdag organiseerde de Cirkel van de Godin de Yuleviering in de Scottish Barn. We betraden midden in het bos een prachtige witte sprookjeswereld vol magie, die tot leven kwam in de grote tent bij het vuur waar Abe de Verteller zijn verhalen met ons deelde en waar gedrumd en gechant werd. Binnen in de gezellige Barn waren de kaarsen aan, werd er Glühwein geschonken en konden we genieten van het lekkere eten. Er werden kaarten en runen getrokken; er waren workshops kaarsenmagie en wierook maken en BabaJaga stond er met leuke spulletjes. Het was een heerlijke avond die fantastisch georganiseerd was. Alle lof!! Midden in de nacht door de winterse sneeuwbui terug naar huis was ook geweldig. Helemaal bij Yule passend. Deze heks wenst iedereen een magisch Yule. Wees gezegend.

donderdag, december 16, 2010, 01:53 PM
Feel me now as dark crone woman
I am death and transformation
I am ending and regeneration
Queen of the Underworld
I stir my cauldron of inspiration
All must travel my dark yonic passage
into My womb of rebirth
For in death I give life
Be still in the darkness
and feel My presence
I hold the mystery
of rebirth

Een goed nieuw Keltisch jaar gewenst vanuit Avalon. Wees gezegend !

Vorige Volgende