Onder de Hoed

vrijdag, december 28, 2012, 02:29 PM
We waren met 11 mensen in Avalon en om 11.11 uur stonden we op de Tor. Drie van ons kwamen net terug van Stonehenge en hadden daar de zon zien opkomen.
Het was druk op onze geliefde berg, heel druk. We konden op de oosthelling lekker drummen in de zon en rond elven begon de ceremonie. Een grote draak kwam uit de toren en de drakenvlieger sprak erg tot de verbeelding. In een grote cirkel werden de windrichtingen aangeroepen en ik riep zachtjes mee: welkom Sylphen, welkom Salamanders, welkom Undines, welkom Gnomen, welkom in ons midden. Ieder kon voor zich het allerhoogste aanroepen. Na een lang galmend en vibrerend AUM vanuit ons hart legde een druïde uit dat we met ons hart en de AAAAHH-mantra het heilige water dat hij bij zich had, konden opladen met liefde. Ieder kon dan wat tot zich nemen. Toen we in de lucht keken waren daar twee grote wolken, één met een grote hondenkop en één met een grijnzende schedel. Er is een foto van.
Na de laatste bijdrage in de cirkel begon spontaan het “always look on the bright side of life”. En zo hebben we het kosmische moment beleefd, denkend aan onze dierbaren thuis. Er werd ons gevraagd om de nieuwe tijd welkom te heten, in alle aspecten. En dat gaan we doen. Het lijkt alsof het laatste water alles wegwast wat nog onzuiver is. We zullen er sterker en mooier van worden. Happy Solstice voor iedereen!!


Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


Bekijk afbeeldingen