Onder de Hoed

donderdag, november 3, 2011, 01:14 PM
Afgelopen maandag... een bijzondere Samhainnight !! Aan de vooravond van 2012...
De pompoenen en knolrapen zagen er prachtig uit en ze verborgen voor iedereen een boodschap. Het Samhainverhaal was de brug naar het ritueel. Onder een heldere sterrenhemel bij het knisperende vuur werden onze dierbaren geŽerd en droeg het donker en licht een diepe verbinding tussen ons en onze voorouders in zich mee. Onze woorden werden gedragen door de energie en gingen door de sluiers heen. De Godin was bij ons alvorens Ze af zou dalen naar de onderwereld en dat werd mooi gesymboliseerd door een gesluierde dans in het zwart. De Godin werd in Haar neergang begeleid door onze drums en chants. Als aarding van onszelf deden we ons tegoed aan ons geweldige en superlekkere buffet. Divinatie maakte de viering kompleet. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan een geweldig mooie avond, en speciaal de heksen van Inis Duir die dit zo prachtig vorm hebben gegeven. De weg naar het licht, naar Yule ligt in het zwartwitte koord. Het is de kunst om de ballast eruit te halen en achter je te laten. Dat de Samhainenergie magisch werkzaam is heb ik al teruggehoord middels ontroerende verhalen. Het stemt mij dankbaar en hoopvol, zo op de drempel van de Nieuwe tijd. Inis Duir wenst jullie allemaal een gezegend en bijzonder Nieuwjaar, Happy Samhain. Bless you all !


zaterdag, november 5, 2011, 04:44 PM
MM allemaal afgelopen maandag was een bijzondere samhainviering.Zeer sfeervol en liefdevol van alle aanwezigen.
Ik wil mij hier voor bedanken bij Inis Duir maar ook bij Erna die telkens weer haar huis beschikbaar stelt.Liefs en BB yvonne

donderdag, november 3, 2011, 02:10 PM
Wat een mooie viering. Fantastisch om er bij te mogen zijn en om dit mee te mogen organiseren. Ik dank iedereen voor hun liefdevolle en gepasioneerde bijdrage en een happy samhain, op weg naar yule.
Quinta


Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


Bekijk afbeeldingen