Onder de Hoed

dinsdag, november 7, 2006, 04:59 PM
Het Keltische nieuwe jaar is begonnen. Afgelopen zondag is door de Cirkel Avalon het Samhainfeest voor een selecte groep heksen en hun dierbaren georganiseerd. Midden in de natuur werd een vuurritueel gehouden onder de Volle Maan. Met een chant, begeleid door djembs, werden de voorouders uitgenodigd en geerd. Ook werd er ouderwets ge-orakeld in deze magische nacht. Met een prachtig buffet met heerlijke zelfgemaakte seizoensgerechten werd de viering compleet. Iedereen had het erg naar de zin en het was een zinvol en waardig heksenfeest. Ik ben dan ook zeer trots op mijn heksen die dit prachtig verzorgd hebben.
In deze tijd zijn de sluiers dun en is de omwenteling van het jaarwiel rond. Bij dit einde en nieuwe begin, wens ik iedereen vanonderdehoed een betoverend nieuw jaar waarin nieuwe kansen liggen en magische ontmoetingen geschieden. Happy Samhain!! Bless you allmaandag, november 13, 2006, 02:23 PM
Ha!!!
Wat een ontzettend leuke, mooie en interessante site! Leuk idee ook om een weblog van je heksenbelevenissen te maken. Wel jammer dat er nog weinig reacties op komen, maar dat gaat vast vanaf nu gebeuren!
Groetjes,
Dagmar

donderdag, januari 1, 1970, 12:00 AM


Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


Bekijk afbeeldingen