Onder de Hoed

donderdag, december 16, 2010, 01:53 PM
Feel me now as dark crone woman
I am death and transformation
I am ending and regeneration
Queen of the Underworld
I stir my cauldron of inspiration
All must travel my dark yonic passage
into My womb of rebirth
For in death I give life
Be still in the darkness
and feel My presence
I hold the mystery
of rebirth

Een goed nieuw Keltisch jaar gewenst vanuit Avalon. Wees gezegend !

woensdag, september 29, 2010, 05:21 PM
Na de mooie ceremonie in de Godinnentempel in Glastonbury, vierden we daags erna ons eigen Herfestfeest in Avalon bij de onderaardse tempel. Onder de Volle Maan bouwden we ons altaar, ons buffet en staken we kaarsen en wierook aan. Het zag er prachtig uit in het avondlicht en het was voor een avond onze tempel. De magie was te voelen en het werd een viering met een heel speciaal tintje waar Herne op de achtergrond zijn goedkeuring aan gaf. Een gezegend Herfest voor iedereen. Blessed Be.

dinsdag, augustus 3, 2010, 07:33 PM
In de vorm van een heerlijke en gezellige picknick werd een zonnig Lughnasadh gevierd op een heilige plek nabij Arnhem. De eerste oogst is binnen en werd geŽerd met de rondgang van het gebakken brood en de gewijde kelk met mede. De elementheersers werden uitgenodigd om ons feest luister bij te zetten en natuurlijk waren onze drums van de partij. Overvloed is goed in deze tijd van het jaar en we hebben er dan ook lekker van genoten.Volgens de oude Kelten is de herfst begonnen met de dood van de Zonnegod Lugh die zichzelf opoffert voor het land. Mooie Lughnasadh voor iedereen. Blessed Be.

dinsdag, juli 6, 2010, 05:48 PM
Onze Midzomerviering was dit jaar een beetje nat; toch konden onze drums met de elementenchants de Zon aanmoedigen en konden we de Zon in onze ketel laten ontbranden. Het vuur vlamde op in ons hart en verwarmde ons terwijl we onze intenties en goede wensen voor elkaar in de stenen legden die de cirkel rondgingen. Tijdens het opladen van onze staf onder begeleiding van de drums bleef het droog en tijdens onze vuurdans werden we weer warm. En toen we aan ons lekkere ontbijtje zaten werden we gezegend met een gestaag (mot)regentje. Desalniettemin een prima viering op ďonzeĒ Duivelsberg. Blessed Be.maandag, mei 3, 2010, 06:54 PM
Wat een heerlijk feest was het, daar in Tiel. Ongedwongen en gezellig. Met een mooi Beltaneverhaal, veel vuur, lekker eten en drinken, fijne mensen. We hebben heerlijk kunnen drummen en chanten. Een aantal drums werd ceremonieel gewijd en met naam voorgesteld aan de elementen en de Godin.
Veel dank aan onze gastvrouw en gastheer en aan het bestuur van onze Cirkel van de Godin voor het delen van hun mooie plek en voor hun organisatietalent. Allemaal een Blessed Beltene.


Vorige Volgende